Vijlen sets

VIJLENSET 3DLG.200MM SKANDIA

Skandia
8711562573841
    Levertijd:1-2 Werkdagen - Of direct afhalen*
In winkelwagen
Skandia Vijlenset 200 mm Basterd 3 delig
De Skandia 3-delige vijlenset bestaat uit de drie meest gebruikte (plat, half rond en rond) taps toelopende fijne vijlen om metaal of hout mee te bewerken en wordt geleverd in een geschenkverpakking. Wordt gebruikt om een teveel aan materiaal te verwijderen of een speciale vorm aan het materiaal te geven. De vijlen zijn dubbel gekapt, dat wil zeggen dat de snijkanten in twee richtingen zijn aangebracht. Comfortabel 2-componenten ergonomisch handvat. LET OP!: Pak nooit het metalen gedeelte vast met uw hand. Aangezien dit onbeschermt metaal is zal het zuur van uw hand het metaal doen laten roesten! Wordt daarom inclusief gratis beschermende houder geleverd. Lengte zonder handvat 200 mm.

Productkenmerken:

  • Taps toelopend
  • uitvoering: dubbel gekapt (snijkanten in twee richtingen aangebracht waardoor een groot aantal scherpe tandjes ontstaat) en basterd (grof getand)
  • Lengte 200 mm

Productvoordelen:

Dankzij het ergonomische handvat kun je het gereedschap goed sturen. Door de fijne kapping geschikt voor fijn werk. Drie veelgebruikte vijlen, een kleine ronde, een halve ronde en een geheel vlakke vijl. Gratis beschermende houder.