Zak 20 stuks

 • Toggler Alligator plug + flens AF6 Ø 6mm wanddikte dikker dan 9,5mm

  Vanaf: 0,40 Opties selecteren

  De Alligator plug met flens AF6 is de ideale oplossing voor alle situaties. Een kapstok, keukenkast en boekenplank bevestigt u makkelijk en snel. In holle wanden en muren bijt de Alligator zich met zijn kaken muurvast en heeft een uittrekwaarde tot 288 kg*. De flens dekt het boorgat mooi af. Voldraadschroeven ø3,5 – 5,5mm kunnen meerdere keren in- en uitgedraaid worden. De Alligator plug draait niet mee door de grote anti-rotatievleugels en is bestand tegen schokken en trillingen. De Alligator plug heeft in een holle wand een minimale wanddikte nodig van 9,5mm. Muren en wanden waar de Alligator is toe te passen zijn o.a. cellenbeton, kalkzandsteen, beton, baksteen, holle baksteen, gipsblok, gipsplaat, gipsplaat met tegel, vochtwerende gipsplaat, brandwerende gipsplaat, vezel versterkte gipsplaat en spaanplaat.

 • Toggler Alligator muurplug A6 Ø 6mm

  Vanaf: 0,40 Opties selecteren
  Waardering 0 uit 5

  De Alligator plug A6 is de ideale oplossing voor alle soorten muren zoals cellenbeton. Een kapstok, keukenkast en boekenplank bevestigt u makkelijk en snel. De Alligator bijt zich met zijn kaken muurvast en heeft een uittrekwaarde tot 288 kg*. Voldraadschroeven ø3,5 – 5,5mm kunnen meerdere keren in- en uitgedraaid worden. De Alligator plug draait niet mee door de grote anti-rotatievleugels en is bestand tegen schokken en trillingen. De Alligator plug heeft in een holle wand een minimale wanddikte nodig van 9,5mm. Muren en wanden waar de Alligator is toe te passen zijn o.a. cellenbeton, kalkzandsteen, beton, baksteen, holle baksteen, gipsblok, gipsplaat, gipsplaat met tegel, vochtwerende gipsplaat, brandwerende gipsplaat, vezel versterkte gipsplaat en spaanplaat.

 • Toggler Alligator plug + flens AF8 Ø 8mm wanddikte dikker dan 12,5mm

  Vanaf: 0,55 Opties selecteren

  De Alligator plug met flens AF8 is de ideale oplossing voor alle situaties. Een flatscreen tv, trapleuning en radiator bevestigt u makkelijk en snel. In holle wanden en muren bijt de Alligator zich met zijn kaken muurvast en heeft een uittrekwaarde tot 396 kg*. De flens dekt het boorgat mooi af. Voldraadschroeven ø4,0 – 6,0mm kunnen meerdere keren in- en uitgedraaid worden. De Alligator plug draait niet mee door de grote anti-rotatievleugels en is bestand tegen schokken en trillingen. De Alligator plug heeft in een holle wand een minimale wanddikte nodig van 12,5mm. Muren en wanden waar de Alligator is toe te passen zijn o.a. cellenbeton, kalkzandsteen, beton, baksteen, holle baksteen, gipsblok, gipsplaat, gipsplaat met tegel, vochtwerende gipsplaat, brandwerende gipsplaat, vezel versterkte gipsplaat en spaanplaat.

 • Toggler Alligator muurplug A8 Ø 8mm

  Vanaf: 0,55 Opties selecteren

  De Alligator plug A8 is de ideale oplossing voor alle soorten muren zoals cellenbeton. Een flatscreen tv, trapleuning en radiator bevestigt u makkelijk en snel. De Alligator bijt zich met zijn kaken muurvast en heeft een uittrekwaarde tot 396 kg*. Voldraadschroeven ø4,0 – 6,0mm kunnen meerdere keren in- en uitgedraaid worden. De Alligator plug draait niet mee door de grote anti-rotatievleugels en is bestand tegen schokken en trillingen. De Alligator plug heeft in een holle wand een minimale wanddikte nodig van 12,5mm. Muren en wanden waar de Alligator is toe te passen zijn o.a. cellenbeton, kalkzandsteen, beton, baksteen, holle baksteen, gipsblok, gipsplaat, gipsplaat met tegel, vochtwerende gipsplaat, brandwerende gipsplaat, vezel versterkte gipsplaat en spaanplaat.

 • Toggler Hollewandplug TB plaatdikte 9-13mm

  Vanaf: 0,65 Opties selecteren
  Waardering 0 uit 5

  De Toggler Hollewandplug TB is de ideale oplossing voor holle wanden van 9 – 13mm zoals gipsplaat. Een kapstok, keukenkast en boekenplank bevestigt u makkelijk en snel met behulp van de meegeleverde rode pin. Het grote draagvlak achter de plaat zorgt voor veel houvast en een uittrekwaarde tot 70 kg*. Voldraadschroeven van ø3,5 – 6,0mm kunnen meerdere keren in- en uitgedraaid worden. De Hollewandplug draait niet mee door de grote anti-rotatievleugels en is bestand tegen schokken en trillingen. De Hollewandplug past altijd als de ruimte achter de wand minimaal 17mm is. Andere materialen waarin de Hollewandplug TB is toe te passen zijn o.a. gipsvezelplaat, brandwerende plaat, houten plaat, spaanplaat, vezelplaat, kunststof plaat, cementplaat, vezelcementplaat, Fermacell en Diamondboard.

 • Toggler Hollewandplug TC plaatdikte 15-19mm

  Vanaf: 0,75 Opties selecteren
  Waardering 0 uit 5

  De Toggler Hollewandplug TC is de ideale oplossing voor holle wanden van 15 – 19mm zoals gipsplaat met tegel. Een magnetron, keukenkast en douchestang bevestigt u makkelijk en snel met behulp van de meegeleverde rode pin. Het grote draagvlak achter de plaat zorgt voor veel houvast en een uittrekwaarde tot 80 kg*. Voldraadschroeven van ø3,5 – 6,0mm kunnen meerdere keren in- en uitgedraaid worden. De Hollewandplug draait niet mee door de grote anti-rotatievleugels en is bestand tegen schokken en trillingen. De Hollewandplug past altijd als de ruimte achter de wand minimaal 17mm is. Andere materialen waarin de Hollewandplug TC is toe te passen zijn o.a. gipsvezelplaat, brandwerende plaat, houten plaat, spaanplaat, vezelplaat, kunststof plaat, cementplaat, vezelcementplaat, Fermacell en Diamondboard.

 • Toggler Gipsplaatplug SP-Mini zak 6st gipsplaat 9-15mm

  Vanaf: 3,50 Opties selecteren
  Waardering 0 uit 5

  De Toggler Gipsplaatplug SP-Mini is de ideale oplossing voor gipsplaten van 9 – 15mm. Een gordijnrail, spiegel of wasmachine kraan bevestigt u makkelijk en snel. De Gipsplaatplug is zelfborend; voorboren is niet nodig. De plug zekert automatisch met een hoorbare “POP” bij het indraaien van de schroef ook met isolatie. Hierdoor zit de plug echt goed vast en heeft een uittrekwaarde tot 120 kg*. Voldraadschroeven van ø3,5 – 4,0mm kunnen meerdere keren in- en uitgedraaid worden. De Gipsplaatplug draait niet mee door de spanningsvrije montage en is bestand tegen schokken en trillingen. Bij andere materialen waarin de Gipsplaatplug SP-mini is toe te passen adviseren wij u om ø6mm voor te boren; gestucte gipsplaat, dubbele gipsplaat, brandwerende gipsplaat en vochtwerende gipsplaat. Gebruik de Alligator pluggen en de hollewandankers bij vezel versterkte gipsplaat, Fermacell, en cementplaat.

 • Toggler gipsplaatplug sp gipsplaat 9-15mm

  Vanaf: 4,20 Opties selecteren
  Waardering 0 uit 5

  De Toggler Gipsplaatplug SP is de ideale oplossing voor gipsplaten van 9 – 15mm. Een keukenkast, spiegel of flatscreen TV bevestigt u makkelijk en snel. De Gipsplaatplug is zelfborend; voorboren is niet nodig. De plug zekert automatisch met een hoorbare “POP” bij het indraaien van de schroef ook met isolatie. Hierdoor zit de plug echt goed vast en heeft een uittrekwaarde tot 145 kg*. Voldraadschroeven van ø3,5 – 4,5mm kunnen meerdere keren in- en uitgedraaid worden. De Gipsplaatplug draait niet mee door de spanningsvrije montage en is bestand tegen schokken en trillingen. Bij andere materialen waarin de Gipsplaatplug SP is toe te passen adviseren wij u om ø8mm voor te boren; gestucte gipsplaat, dubbele gipsplaat, vezel versterkte gipsplaat, brandwerende gipsplaat, vochtwerende gipsplaat en Pavatex zachtboard. Gebruik de Alligator pluggen en de hollewandankers bij Fermacell en cementplaat.

Winkelwagen