Touw en blok huren

Touw en blok huren in Amsterdam omdat u binnenkort gaat verhuizen en wilt u liever niet alles met de trap verhuizen of gaat dat simpelweg gewoon niet? Huur dan een touw en blok om alles makkelijk naar boven en naar beneden te brengen.

Heeft u veel dozen om te verhuizen dan raden wij u aan om een verhuisnet erbij te huren zodat u meerdere dozen tegelijk kunt hijsen. Het verhuisnet is niet geschikt voor het verhuizen van wasmachines, drogers of koelkasten.

Hangt de balk ver van de gevel af en komt u en niet bij? Kies dan de optie om er een verlengstang bij te huren. Let wel op met het gebruik van de verlengstang dat u niet bij de bovenste etage moet wezen want het blok komt omlaag en dan kunt u wellicht de bovenste etage niet meer bereiken.

DSC00118web
Touw en blok huren
Huur eerste dagHuur extra dagWaarborgsom
€10,-€7,-€50,-
Huur touw en blok
VERHUISNET2X2MMAASWIJDTE 8-8GR/ZW
Verhuisnet huren
Huur eerste dagHuur extra dagWaarborgsom
€7,-€5,-€20,-
Huur verhuisnet
Verlengstang touw en blok 1
Verlengstang huren
Huur eerste dagHuur extra dagWaarborgsom
€5,-€5,-€50,-
Huur verlengstang

We raden u aan om de te huren materialen af te komen halen met de auto of lopend, met de fiets of scooter is niet aan te raden. Wilt u het touw en blok huren voor de zondag? Dan kunt u het touw en blok reserveren voor die dag en de zaterdag ervoor afhalen tussen 16:30 en 17:00 uur (m.u.v. feestdagen).

    Touw en blok

    Verhuisnet

    Verlengstang
    U kunt de te huren materialen afhalen op Overtoom 460, 1054JX Amsterdam.

    Winkelwagen